police2909141От ОДМВР Ловеч съобщават за множество регистрирани кражби през почивните дни на територията на област Ловеч. На 14.02.2015г. в РУ-Угърчин е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в необитаема къща в с.Микре и е отнел бензинова резачка и косачка, ръчна малка кордова косачка, резачка за храсти, диспенсър за вода, приемник на цифрова телевизия и др. вещи от бита.

На 16.02.2014г. в РУ-Тетевен е започнало полицейско разследване, което да установи извършителят на кражба на 60 стека цигари и сумата от 200лв. от търговски обект в с.Български Извор.

На 15.02.2015г. в 08.45ч. в РУ-Троян е получен сигнал, че през изтеклата нощ неизвестен извършител е счупил стъкло на павилион за зеленчуци в града и от плота до витрината е отнел кутия със сумата от около 95 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Ябланица е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в землището на града е направил 16 земни изкопа и е отнел около 195м телефонен кабел, собственост на БТК.

 

На 14 февруари в РУ-Луковит са образувани две досъдебно производство срещу водачи управляващи МПС след употреба на алкохол. 30-годишен плевенчанин е шофирал, с концентрация в издишания въздух 1,22 промила, като при проверката е установено още, че е криминално проявено и не притежава свидетелство за управление на МПС. При втория случай, 65-годишен местен жител е предизвикал пътен инцидент и е контатирано, че управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация 1,86 промила.

 

1 коментар

Comments are closed.