izlojbaphoto2904131Павлин Иванов

Пламен Христов, Радина Стефанова, Александър Атанасов, Йордан Чакъров и Тодор Тодоров са млади хора, част от фотоклуб в Ловеч.  Техни са ретроспективните фотоси, които вече сте забелязали, подредени в интересна изложба на площад „Екзарх Йосиф“ I в центъра на Ловеч. 

Идеята на ретроспекцията е да се покажат стари ловешки сгради и гледки, които вече не съществуват, защото ги няма. Какво има на тяхно място, кога  и какво се е случило може да видите и разберете до 10 май на площада пред Общината.

Всеки фотос е придружен с любопитен обяснителен текст, а  хората използващи смартфони могат да получат допълнителна информация посредством интернет.

Младите фотографи със собствени средства и материали са успели да реализират идеята си. Община Ловеч е подпомогнала изложбата с предоставяне на стативи.

„Ловеч днес“ поздравява младите хора, които по интересен и любопитен начин представят нашия град пред многобройните гости на Цветница и празника на люляковия Ловеч. Дано идеята се разрастне, превърне в традиция и намери подкрепа.

3 коментара

  1. Браво!

  2. Браво за идеята и реализацията и много успехи на тези млади момичета и момчета. Продължавайте да творите чрез вашите обективи

Comments are closed.