police220413119-годишен шофьор  от село Брестница се е преобърнал с автомобила си, след като е загубил управление над автомобила , съобщават от пресцентъра на полицията в Ловеч. Инцидентът е станал на 22 октомври около 19,20 часа в района на Ябланица. Младежът е управлявал лек автомобил „Пежо 106“, загубил е контрол върху управлението на автомобила, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е преобърнал през таван.

Врезултатнаинцидентаепострадалводачът, койтоеоставензанаблюдениевтетевенскатаболницаи19-годишнапътничкаотавтомобила, коятоепрегледанаиосвободена.

1 коментар

  1. Непохватни водачи на МПС като този не само ,че излагат на опасност собствения си живот ,животът на возените от него и на тези в други коли и пешеходци ,но също в огромна степен излагат на опасност и живота на лекарите и сестрите в бърза помощ ,защото АКО СЛУЧАЙНО Е ЗАРАЗЕН СЪС СМЪРТОНОСНИ БОЛЕСТИ КАТО СПИН ,ЕБОЛА И ЗИКА ВИРУС ,вероятността в хода на спасяването му частица кръв от него да влезе в допир с някоя раничка или лигавица на спасяващите живота му лекари и сестри и заразяването им е неизбежно ! Болниците и сега не се взискателни към безопасността на лекарите си и на другите болни и не изследват постъпващи нови болни поне за най-смъртоносните заразни болести като СПИН ! Това е безумие и аз даже поздравявам лекарите и техните помощници за проявяваната смелост да излагат всекидневно живота си на такава смъртна опасност!

Comments are closed.