Младежка банка- Ловеч обяви своя първи конкурс за набиране на младежки проекти през 2017г. В конкурса могат да кандидатстват младежки организации и/или неформални групи на деца и младежи до 26г., които живеят, учат или работят в община Ловеч. Ако участниците са неформална група, то тя трябва да се състои от най- малко трима участника, като единият да е пълнолетен. В случай, че тримата участника са непълнолетни, то следва да бъдат подкрепени от пълнолетно лице- техен учител, родител или приятел. През 2017г. Младежка банка- Ловеч ще подкрепи проектни идеи, които са свързани с приоритетите на Младежка банка Ловеч за 2017г., а именно: спортни дейности; доброволчески дейности, свързани с подкрепа на деца и лица в риск; творчески дейности и дейности, свързани с развитие на клубове по интереси, като извънучилищна дейност;

Максималният размер на финансиране за който може да се кандидатства е 500лв., а срокът за кандидатстване е 5 април 2017г.

Насоки и формуляр за кандидатстване, както и Подробна информация за процедурата за кандидатстване са публикувани на интернет страницата на сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“, http: www.sgilovech.com, раздел документи/ вътрешни правила и процедури и на сайта на Младежка банка- Ловеч:http://lovech.youthbankbulgaria.org/ раздел новини и раздел конкурси.

Екипът на Младежка банка- Ловеч ще консултира всички желаещи във връзка с подготовката на младежките проекти до 31 март 2017 включително на телефон 0876 55 25 72, и по е-mail: mblovech@abv.bg, както и на място в офиса на сдружение “Граждански инициативи- гр. Ловеч”, с адрес: гр. Ловеч, ул. Стефан Караджа №16, след предварително уговорена среща.