erasmus2609161Младежи от Ловеч ще участват в международен младежки обмен, който ще се състои в Атина, Гърция от 20 до 27 ноември 2016 г. Темата на обмена е “Комуникационни мостове за младите хора”, а целта  е развитието на жизнеспособна  Европейска младежка мрежа. Участниците ще имат възможност да се развиват и да утвърдят комуникативните си умения за създаването, функционирането и устойчивостта на мрежата,  да обогатят знанията си в социалните медии, чрез техники, които ще улеснят и консолидират бъдещи сътрудничества в общи проекти. В продължение на 8 дни ще се сътоят интензивни уъркшопове, в които младежите ще придобият знания, относно новите технологии за комуникация.

След приключване на програмата, участниците ще бъдат наградени с Youthpass сертификати. Програмата ще включва пет (5) млади хора, включително ръководителя на екипа, от 7 различни държави: Гърция (ЕКО), Турция (Renaissance Institute), Италия (EURO-NET), Хърватия (RAPLECTION) , България (Екомисия 21 век), Полша (Следвай мечтите си) и Египет (IYDA), които ще бъдат първоначалните европейските членове на младежката мрежа.

Севделин Коларов, Мартин Томчев, Пресияна Вълчева и Алекс Янчев са избраните да вземат участие в обмена ловешки младежи.

 

Проектните дейности се реализират по програма Еразъм +.