bezipasnost2110151По инициатива на народния представител Антон Долапчиев, младежите от ГЕРБ Ловеч организираха акция, с която да припомнят на шофьори и пешеходци да бъдат внимателни по улиците и особено на пешеходните пътеки.

По-ниската видимост и мокрите пътища през есента и зимата увеличават предпоставките за инциденти и само миг невнимание може да има фатални последици. Да спазваме закона и да бъдем внимателни, апелират младежите от ГЕРБ. Те поставиха надписи „Огледай се!“ на три пешеходни пътеки и раздадоха листовки на три от оживените улици в града – на кръстовището пред Била на ул. „Софийска“ и на пешеходните пътеки пред училищата „Васил Левски“ и „Христо Никифоров“.

В листовките се припомня какво казва Законът за движение по пътищата за поведението на пешeходци и водачи, когато пресичат на пешеходна пътека. „Отговорното поведение по пътищата и особено на пешеходни пътеки е въпрос на уважение към човешкия живот и здраве, въпрос на грижа към децата на Ловеч“, каза Антон Долапчиев.

8 коментара

  1. Честно казано, повече ме интересува този квалифициран и с богат житейски опит народен представител какви законопроекти пише, какво полезно за обществото е свършил в Народното събрание, а не дали се размотава по улиците. Покрай пешеходните пътеки щ есе радвам да навъртат катаджии. Така де, кой за каквото учил.

    1. debelaka, хората питат, тревожат се, Москов да не е спрял с реформите? Вече трети ден не е предложил нов данък, какво става? Всичко наред ли е?

    2. Ама верно ли са се разтревожили? Да не би да има избори тези дни? Дано минават по-скоро, че вече ми поникна на едно място да ме залива цялата тази простотия.
      Да бе, къде е Москов? Липсва ми през днешния ден, голяма скука е без него. И без шега, неговите помощнички го крият от мен, вече научиха телефоните, от които звъня, и не вдигат. Радвам се ,че си се загрижил за него, но, както разбираш, не мога да те успокоя с актуална информация.

Comments are closed.