obsajdanemost25081515Павлин Иванов

Очевидно, лятна амнезия е обхванала Символа на разрухата! Г-н Казанджиев иска да прави Референдум за визията на моста!

Ще припомня фактите:

  1. На 25 август се проведе Обществен форум за визията на Покрития мост – СИМВОЛ на град Ловеч. На мой въпрос, арх. Белин Моллов отговори, че процедурата за взимане на крайно решение е на база на обединеното мнение на участниците във Форума и решение на Общински съвет Ловеч.

Помолих Казанджиев да потвърди процедурата и той го направите пред камерите, има аудио запис, протокол и над 200 свидетели.

Само 4 часа след това, Казанджиев се отрече, както винаги от думите си и поиска Референдум.

 

  1. Арх. Емилия Христова заяви, че оттегля другите си проекти и ще внесе ЕДИНСВЕТНО проект, запазващ Символа на Ловеч – Покрития мост в сегашния му външен вид!

 

  1. Днес четем в личният профил на Казанджиев, че щял да прави Референдум, защото не можело някакви си пикливи 33-ма съветника да решават, нито пък някакви си шибани граждани!

Всички сме свикнали с лъжите на Минчо Казанджиев! Използвам думата ЛЪЖА с ясното съзнание, че нося отговорност за този мой текст. Но за съжаление, не мога да намеря друга дума, която да описва декларацията на Казанджиев в началото на Форума и днешното му намерение.

Да, ЛЪЖА е, че Казанджиев се вслушва в мнението на гражданите!

Да, ЛЪЖА е, че се вслушва в мнението на експертите!

Упреква, че темата се политизира, защото група съветници заявиха, че ще изпълнят направената от Доротея Цанкова и Валя Янкова декларация, че Общински съвет ще се вслуша в гласа на хората, защото именно те, гражданите на Ловеч са пратили в Общински съвет своите представители за да защитават интересите им.

Няма никаква политика! Просто Общински съвет изпълнява поет ангажимент пред жителите на града. И няма никакво значение кой е внесъл предложението, важното е, дадената дума да бъде облечена с крайно решение.

Няма политика, има кауза на нормалните хора в Ловеч да запазят от посегателство единственото неразрушено от Казанджиев и компания съоръжение.

Минчо вече опропасти крепостта „Хисаря“ с остъклените железарии!

Минчо вече провали проекта за тъй наречените „Културни иновации“ с ОТплаващата сцена!

Минчо съсипа Зоопарка в Ловеч и го превърна в едно трагично място, в което приятелите му си устройват сафари и убиват защитени животински видове!

Минчо е на път да прецака и проекта за „Червен бряг“!

Водния цикъл цикли на място и пропадналият път стои 10 дни без никой да си мръдне и пръста за възстанови движението!

 

Минчо, до тук си пич!

Вчера отмених призива си за общоградски протест срещу болните ти мераци да съсипеш Покрития мост!

Не провокирай хората в Ловеч, не ни карай да показваме интелект, мускули и много ярка и незабравима за теб гражданска позиция!

 

Или гражданите на Ловеч или ТИ, това е изборът, който ни оставяш! Имаш 24 часа да се смириш и осъзнаеш, че ловчалии определят бъдещето на Ловеч, а не ти!

7 коментара

  1. проетантите Христова, Денчев избрани без обявен конкурс за проекти на моста, елегантно се ,,оттеглиха” след заплащане на проекта им. Манипулират ни!, каъв проект ще внасят ,,проект, запазващ Символа на Ловеч – Покрития мост в сегашния му външен вид!”, трябва да си оттеглят! белия проект за енергоефективност и да се обяви СПИРАНЕ! на процедурата по одобряване в МК, за да се запази сегашния вид на моста. Всеки референдум може лесно да бъде манипулиран!, като изборите у нас, като се има в предвид , че според фалшивата статистика в Ловеч живеят 45 000човека, а реално са 12-15 000 човека, ето ти я официалната фалшификация на референдума, ще се обяви за несъстоятелен, малко гласували….Казанджиев, няма да се откаже от договореното ,,усвояване” без натиск !, не го ли разбрахте за 12г. и да се вслушва в мнението на гражданите! Защо отменихте протеста? борбата трябва да се изведе до край, а не полвинчато. Този форум-общ. обсъждане беше предизвикан от гражданската Петиция и Жалбите внесени до институциите от инициативен комитет ,,Да спасим символа Покрит мост-Ловеч”…..
    Anika Aneva отложено е разглеждане на общинския съвет за 24.09 септември!, бавят решаването съдбата на моста за спиране на евро проекта, услужливо изчакват!ако мине номера за топлоизолация- съсипване на моста, което е незаконно според ЗКН и статута на моста. Явно договорките на кмета/бсп/ с мин. на културата-МК от ГЕРБ, относно ,,усвояването” за енергийна ефективност продължават. http://www.lovechonline.com/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86-%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB/

  2. Едно допълнение са пътя само. Преди да пропадне окончателно, повече от два месеца този изкоп си стоеше необезпокояван от хора и всякакъв вид дейности, разринаха още малко и под напора на трафика и дъждовете се случи и неизбежното

  3. Ловеч има прекрасен потенциал, но никой в общината не работи за да го развие. Те само си усвояват. Всички трябва да се осъзнаем и да се огледаме леко. Малко са градовете с подобен потенциал, които да са в толкова жалко състояние, нищо че сме първенци по усвояване на евро пари. Кмета да си ходи! Стига толкова простотии!!!

  4. някъде тези дни прочетох, че народ, който не пази своите традиции е осъден на забвение… или поне беше в този смисъл.

Comments are closed.