stomatologiq310141Стоматолозите излизат на масов протест пред Община Ловеч в понеделник!

Павлин Иванов

Наглост е най-меката дума, с която мога да определя намерението на кмета Казанджиев за втори път да вкара продажбата на сградата на Стоматологията в комисията по приватизация. Това ще се случи в понеделник, като началният час на заседанието е 17.30 ч.

„Кардиолайф“ на д-р Бенев отдавна иска да лапне апетитният имот в центъра на Ловеч. На това отгоре, ако може за без пари! Оценката на сградата е повече от скандална – 379 000 лева (Бел.р. – сумата е в ЕВРО. Грешката е моя, за което се извинявам) без ДДС!

Днес стоматолозите, които са наематели в сградата, категорично заявиха своята позиция – Кмете, долу ръцете от Стоматологията!

Гневни, те призовават всички ловчалии да ги подкрепят в протеста им в понеделник от 16.30 часа пред сградата на Община Ловеч!

 

Само ще припомня, че фирмата кандидат купувач беше замесена преди няколко години в грандиозна корупционна схема. Органите на реда бяха заловили пликчетата с пари, които се раздаваха на доктори, замесени в скандала.

Но както всичко в Ловеч и това беше успешно потулено!

Погледнете как изгледат приватизираните обекти днес – разрушеният до основи Хлебозавод и Халите са типичният пример, който дава отговора на въпроса – ЗАЩО ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ ЛОВЕЧ!

Затова, от името на „Ловеч днес“ изразявам категоричната си позиция в подкрепа на протестиращите стоматолози срещу намерението на Минчо Казанджиев и замесените от неговият екип хора, да продадат сградата на Стоматологията в Ловеч!

 

Призовавам всички ловчалии да излязат и подкрепят протеста на стоматолозите!

Понеделник, 16.30 часа пред сградата на Община Ловеч!

33 коментара

  1. Проверете доктора, кмета и един обикновен данъчен инспектор в НАП със завидно имотно състояние в коя ложа са. Случайни неща едва ли има. Всичко е договорено и продадено.

  2. Голям напън с много неточности – първо цената не е такава , второ т.н.” д-р Бенев” всъщност никога не е бил доктор и няма да бъде.Трето д-р Тихомир Бенев от болницата няма нищо общо с Георги Бенев от Кардиолайф.И четвърто в град като нашия където отрицанието и зависта са на висота не заслужава да има такава модерна клиника. С тези резултати на изборите предлагам да се направи клиника за сюнети – поне наплива ще е сериозен.

  3. Ясно! Баат Минчо е решил да ни остави и без зъболечение за да угоди на своите нелегални началници страдащи и от комунистическо полудяване. Е поне ще продава а няма да стане както площада дето го подари на началниците си от църковното БКП (Българска Конспиративна Партия) за да си направят храма на сатаната.

  4. Само да допълня след като предлагате 1 200 лв цена на квадрат в т.н. широк център за този курник с дограма ел. инсталация и ВИК от 67-ма година, каква цена виждате на новото строителство в град Ловеч.

  5. Г-н Данчо Заверджиев Хубаво е, че знаете цената на имотите в кварталите на Ловеч, но за съжаление сте кръгла нула по отношение на стоматологията. Попитайте в общината и ще видите, че сградата няма и 1 200 квадрата. Така че сметките са ви крайно далече от истината.

  6. На въпросите за състоянието на МБАЛ Ловеч са доста хората, които трябва да дават отговори. Но няма да го направят. А и никой няма да ги попита извън интернет пространството. Или поне не аргументирано, а само на махленско ниво. Нормално е частната болница да привлече по-добри и по-млади специалисти, тъй като и оборудването, и заплащането нямат нищо общо с тези в държавната. И няма как да е по друг начин. Една малка болница е лекарството за град като Ловеч, а не 9-етажен социалистически мастодонт, на който до към август може и да му се плати парното за предния сезон и в който с изработеното от 20 човека трябва да се издържат 200, половината от които са социални паразити и администрация, а от другата половина огромна част са превърнали държавното в частно и никой не им търси сметка. Един малък модел на цялата ни рОдина. И, г-н Заверджиев, разликата в експертната оценка и пазарната стойност е нещо нормално за недвижимите имоти. И апартамента да си оцените ще има немалка разлика. Но нали затова уж ще има търг. Дано да не е съвсем уж.

Comments are closed.