zasedanie1105139Павлин Иванов

На брифинга в понеделник, кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев коментира за „Ловеч днес“ участието си в проявата на 11 май, на която бяха връчени част от отличията за „Почетен гражданин на град Ловеч“ на директора на Спарки Николай Кълбов.

Казанджиев има огромен опит в участия на заседания на Общински съвет Ловеч и от тази гледна точка, познава белезите и изискванията за провеждането на едно законно заседание.

Не само съветници от БСП, а и от други политически партии присъстваха съветници, обясни Казанджиев. Той заяви, че е длъжен да се отзове на покана на общинските съветници, както и на следващите заседания, които ще се проведат до избирането на Председател.

Другото би било неуважение към съветниците и гражданите, които те представляват, каза кмета. Доколко, това е трябвало да стане или не, аз си имам свое мнение и свой коментар, който запазвам за себе си, каза Казанджиев.

Но, при отправена покана към мен, аз съм длъжен да уважа тази покана, заключи кмета.

Аз като кмет, хората стоящи зад банките на съветниците, трябва си направим своя анализ какво се е случило в периода от заседанието преди 11 май, на самия 11 май и какво следва по-нататък.

Надявам се да си направят (бел.р. –съветниците) една трезва оценка, защото близо две години може да се работи и то в интерес на гражданите и при консолидация. Може би изборите повлияха върху решенията на част от съветниците, не казвам точно от къде, защото според мен, имаше залитания и от едното и от другото място.

Ако тръгнем да връщаме нещата назад, можем да говорим за много неща, къде какво е нарушено, каза Казанджиев. Не е моя работа да коментирам работата на Общински съвет, защото аз съм им подчинен, завърши ловешкия кмет.

1 коментар

  1. Пак ниско прелитане на канарчета. Как баат Минчо ще е подчинен на съветниците като той ги накара да гласуват едно "дарение" за храма на сатаната?

Comments are closed.