angelakova911161Министърът на туризма Николина Ангелкова днес в края на деня идва на посещение в Община Ловеч. Тя ще проведе среща представители на местния туризъм, хотелиери и ресторантьори. Това посещение бе предвидено по-рано, но се бе отложено поради служебни ангажименти.

Срещата ще набележи мерки за модернизиране на туризма в Ловеч, град, който притежава неповторимо съчетание на природни дадености, архитектурни и исторически забележителности.

Николина Ангелкова е избрана за министър на туризма на 7 ноември 2014 г. от 43-ото Народно събрание. Родена е на 30 ноември 1979 г.

 

3 коментара

  1. След снощния дебат между кандидатите за президент на България,убедено предлагам в Ловеч да вземем Цецка Цачева за главен екскурзовод по историческите и културни забележителности в Общината.Така твърде вероятно е да ни посетят ръководители на големи държави – Путин,може би и Тръмп.Туризмът в Общината ще се развие.

  2. Посещението на Ангелкова е било отложено за седмицата преди втория тур на изборите за президент!Та дано мотивираме ловешките избиратели да дадат повечко гласове за Ц.Цачева!?

  3. Та … аз ли не видях кога ще е това посещение и кога/къде ще е срещата …. или пишем нещо … само, колкото да си драскаме едни неща?

Comments are closed.