milko1906131По информация на национални медии, днес правителството е назначило новите областни управители на Плевен, Бургас, Габрово, Ловеч, Видин, Кърджали, Враца, Добрич, Сливен, Смолян и София.

Новият Областен управител, както предварително се знаеше е Милко Недялков от БСП. Той е роден през 1956 г. Завършил е журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Почти целият му трудов стаж е като редактор на регионални вестници и кореспондент на централни вестници за Ловешка област. В периода 2003-2011 г. е бил председател на Общинския съвет в Ловеч.

След назначаването на Васил Василев за зам. министър на културата и Милко Недялков за Областен управител, в Общински съвет Ловеч ще влязат нови съветници от листата на социалистите. По правило това трябва да са поставените под номер 15.Страцимир Веселинов Петков и 16.Валя Тошкова Петрова в листата на БСП.

10 коментара

  1. Честито и успех! Дано да не се промени докато заема този пост и дано да свърши повече работа от предните !!!!!

  2. Достоен човек, заслужава поста. Честито!Отговорността е голяма, ако наистина я вземе присърце.

  3. Решение мазохистично
    във време болно, рахитично,
    но Партията повелява
    и заден ход не позволява… 😉

    П.П.Честито, Милко, искрено и лично!

  4. Той е толкова "различен" от другите бесепари, той е човек който милее истински за Ловеч, Ловешка област

  5. Да му честито на г-н Недялков отговорният пост. Искренно се радвам, че е той и съм твърдо убедена, че ще работи за Ловешка област, за всички гражаждани. В годините се е доказал за ЧЕСТЕН, човек с ДОСТЙОНСТВО, което му прави чест.

Comments are closed.