За времето от 23.00 ч. на 21 януари до 05.00 ч. на 22 януари на територията на община Тетевен е проведена специализилррана полицейска операция, с участието на служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при ОД МВР-Ловеч, РУ-Ловеч и Тетевен и представители на Агенция «Митници», НАП, РЗИ-Ловеч и Дирекция “Инспекция по труда”.

В хода на проведената операция е извършена проверка на увеселително заведение в града, при която е установено, че в обекта не се издават касови бонове за всички плащания – съставен е акт от служители на ТД на НАП, а на лица пушещи в заведението и на управителя на обекта са съставени актове от служители на РЗИ Ловеч.

При извършена проверка в механа в града е установено, че в обекта са наети лица без сключени трудови договори за което е съставен констативен протокол от служители на ДИТ-Ловеч. Данъчните инспектори от своя страна са констатирали, че в обекта не се издават касови бонове за извършените продажби.

2 коментара

  1. Тетевен е едно населено място ,буквално препълнено с Помаци и с още много по-кръвожадни изроди и от тях,РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ…Ужас от ИНДО-МАНГАЛИ,там не може да се размине човек ,почти всички улцици в самият Тетевен и всички селища около Тетевен са пълни,препълнени сРОМО- ИНДО-МАНГАЛИ и понеже и ПОМАЦИТЕ дори изпитват страх затова ,чеРОМО-ИНДЮГИТЕ са ножари и разпарят чевръсто кореми с ножове, пребиват по заведения плахи Българи ,така ,че Българите в тетевенската част на Стара Планина са подложени на огромен тормоз (пребиване ,убиване ,ограбване и блудстване ) от страна ПОМАЦИ и най-вече от страна на РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ…

Comments are closed.