naglost1107143Маргарита Христова току що публикува във Фейсбук снимки на тарикати, които са „завзели“ автобусната спирка в центъра на Ловеч. Ето какво написа тя:

„Местният т.нар.”ЕЛИТ” (опазил ме бог) е решил, че най-подходящото място да си спасим лъскавото возило е……….. навесът на автобусната спирка в центъра на Ловеч……… Не знам къде дремят пътните полицаи, които в този момент трябва да наложат доста солени глобички.

Ноооооооооо………….. май паричките са по-силно оръжие от законодателството…..“

 

10 коментара

  1. Злобата си, я насочете към управляващите!Защото това място,24ч по рано приличаше на езеро!И така е всеки път,когато завали по силно!

  2. 3 от колите са на местни полицаи – тарикати (комплексари), няма да се изненадам ако мацката с Инфинитито от тях е видяла къде да се крие 🙂

  3. Ако под елит се разбира една руса кукувица с джип, но без история и един дребен милиционер, на който таванът в живота му е да спре на забраненото…

  4. Ами ако майка ти или пък детето ти трябваше да се скрият под изгнилата спирка от градушката, но на тяхно място някой комплексар си е спрял тъпата кола (без значение от цената и), нямаше да задаваш този малоумен въпрос.

  5. Много тъпа публикация!!!
    Всеки ден ли има такива бедствия???

  6. Хаха, ЕЛИТ

Comments are closed.