Международна киноложка изложба се организира в Ловеч на 27.10.2018 г., събота. Участват собственици на различни породи кучета от цялата страна и от чужбина.

Събитието се организирана от Federation Global Cynology – FGC със съдействието на Община Ловеч.

Изложбата ще бъде в Спортната зала в Ловеч, ул. Кубрат №5 от 11.30 часа, записване от 8.30 часа.

За участие се допускат породисти кучета с и без родословия. За да регистрирате участие попълнете форма: 

http://bg.fce-fce.com/bg/zayavka

Призовите награди са осигурени от частни дарители.

При предварително записване, до 21 октомври, включително, таксата за участие е в размер на 40 лв. или евровата им равностойност за едно куче, и ще се приема от организаторите на мероприятието, на мястото на провеждане. При записване на място, от 8:30 часа, таксата е 45 лв. или евровата им равностойност за едно куче.

В случай, че сте попълнили коректно формата за заявка ще получите съобщение за успешно изпращане.

Това е гаранция, че Вашата заявка е приета и кучето Ви е регистрирано за участие.

КОНКУРСИ в BEST IN SHOW:

1. НАЙ-ДОБРА ДВОЙКА / BEST PAIR – участват мъжко и женско куче от една порода на един собственик, на възраст над 9 месеца;

2. НАЙ-ДОБРА РАЗВЪДНА ГРУПА / BEST BREEDING GROUP – участват най-малко три кучета, от една порода, произведени от един развъдник;

3. НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ / BEST PRODUCER – представят се мъжко или женско куче с неговото потомство, минимум от две майки /за мъжкото/ или двама бащи /за женското/. Сред потомците трябва да има кучета от двата пола. Участват от 3 до 5 потомци.

4. КОНКУРСИ ЗА ХЕНДЛЕРИ:

4.1. ДЕТЕ С КУЧЕ / CHILD WITH A DOG – за деца от 7 до навършени 13 години.

4.2. МЛАД ВОДАЧ / BEST JUNIOR HANDLER – за младежи от 13 до 18 годишна възраст.

4.3. ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОДАЧ / PROFFESIONAL HANDLER – за професионални водачи над 18 годишна възраст.

Всички кучета, записани за участие в конкурсите, трябва да са преминали оценка в ринг и тя да е минимум “Добър”.

Таксата за участие в конкурсите, в размер на 20 лв. /за всеки конкурс/, ще се приема от организатора на мероприятието, на мястото на провеждане.

Tитла САС се присъжда във всеки от класовете: междинен, открит, работен и шампиони. За придобиване на титла Шампион на България са необходими три /3/ титли CAC.

В случай, че кучето е шампион на друга държава, за титла Шампион на България е необходима една титла CAC. Същите условия са валидни и за кучетата от клас “Млади”, за които се присъждат титлите JCAC, BJCAC и JCH.

ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА ТЕРРА ТАНГРА, в качеството си на организатор на мероприятието, си запазва правото на промени по провеждането му.