Павлин Иванов

В свое официално изявление, разпространено до медиите по повод вчерашния протест пред хотел „Ловеч“ , кмета Корнелия Маринова директно обвини част от медиите, цитирам: „Твърденията на част от държавните медии, че не се е стигнало до диалог с протестиращите, е неточен и манипулативен. Кметът никога не се е крил, както твърдят други медии.“

Това твърдение на Корнелия Маринова е меко казано поредния опит да „коригира“ обективната истина. В записа излъчен по БНР, след 3-та минута, са мненията на хора, изразени на протеста. Може да ги чуете на записа ТУК.

За да е по-лесно, ви предлагам казаното в ефир и като текст:

Жена, от 3.16 м. до 3.26 минута от записа на БНР:

„Защо не спря да попита какво става? Това е абсолютно пренебрежение към нас като граждани. Искам здравеопазване. Искам да живея тук спокойно.

Мъж, от 3.27 до 3.39 минута от записа на БНР :

„Туй кмет ли е? Може ли да бъде това кмет на Ловеч? Хората са се изправили тук, тя разбутва тълпата. То не и тълпа. Това са хора! Какъв кмет в Ловеч не е имало!“

Жена, от 3.40 до  3.48 минута от записа на БНР:

„Такова неуважение .. Просто унизително е това отношение към толкова много хора.“

Жена, от 3.48 до 3.59 минута от записа на БНР :

„Кмета и неговите заместници беше много некрасиво и грозно. Те дори минават през кордона и се смеят! Това беше абсолютно неуважение! Просто нямам думи!“

Жена, от 3.59 до 4.12 минута от записа на БНР  :

„Просто искам да я попитам (бел.р. – има се предвид Корнелия Маринова), за кого се грижи, защото тя трябва да се грижи за гражданите на град Ловеч. А в момента тя явно обслужва някои други интереси. Нормално, за ненормална държава!“

Мъж, от 4.12 до 4.20 минута от записа на БНР :

„Учудвам се от нейното поведение. Тя не се спря да разговаря с хората. Каза, че няма позиция за бъдещето на Болницата.“

Жена, от 4.20  до 4.26 минута от записа на БНР:

„Не е нормално, защото ние останахме без сестри в отделението! В Детско отделение вече не можем да работим, взехме да припадаме.“

 

Въпреки ясно изразеното от гражданите мнение, че Маринова НЕ Е обърнала внимание на протестиращите, НЕ СЕ Е СПРЯЛА и НЕ Е ГОВОРИЛА с тях, а е влязла на банкета в ресторант “Ловеч”,  кметското тяло излезе с обръщение-обвинение към медиите, като ги обвини в “манипулация и неточност”.

КОЙ е лъжеца и манипулатора?

 

25 коментара

  1. А , че въпросната госпожа изведнъж стана прорицател -следовател и директно обвини някаква си дървена мафия за побоя над зам.кмета си??? Вместо да погледне какви ги е вършил, защото без причина не бият, тя обвини една от най-коректните фирми в дърводобива в района за побоя. Другаде е заровено кучето в случая, но никой не иска да го изрови, ами вече 4-ти ден медии пеят ли пеят за дървената мафия. Апропо, сигналите на зам. кмета до прокуратурата са смехотворни и от тях няма да излезе нищо.

  2. Не знам как може да я хвалите и като директор на училище….Направете си труда да попитате част от учителите, проучете колко учители са напуснали това славно училище и поради какви причини….попитайте родителите как се работи с децата…. погледнете кой е поставила на нейното място – Елица Петрова и докъде стигна училището…. Какъв човек трябва да си, за да участваш в ликвидирането на цял град!!! Васил Левски е искал Ловеч за столица……а директорката на училище “Васил Левски” …..

  3. Moля , моля. Днес има протест и за врачанската болница. Но за всичко е виновна старата народна приказка за царят, който заповядал да ликвидират възрастните хора. Най – първо от тях ще се оттървем и ще спестим един куп пенсии. Няма друг изход за политици дето само приказки са чели.

  4. поредната неадекватна проява на кмета Маринова създава сериозни съмнения около психичното и състояние……иначе едва ли има някой изненадан от проявата на наглост от нейна страна…

  5. Абе защо не скачахте така и за предните кметове ами тогава мълчахте

  6. Едно е да си директор на училище,съвсем друго е да управляваш град!!!

  7. Абе я си спомнете кой я избра за кмет и еуфорията след дългогодишно червено управление. Не мрънкайте! Вината е на всички. Положението е такова не само тук. Няма такъв народ, който да си сваля правителство и после да си избира пак същите идиоти. Който и да седне на този стол, системата е такава. След време пък по друг ще плюете. Ако имате възможността вие да седнете, какво бихте променили? Я се замислете? И дали въобще някой ще ви позволи да го направите. Разбира се, че не защитавам никой. Само се опитвам да намекна, че властта може да се сменя, но системата – не.

  8. ”Гладна мечка,хоро не играе” или не изразява становище по проблемите на Ловеч,зависи от къде го погледне уважаемия гражданин(пациент).

  9. Г-жа Маринова , не е неграмотна , нито лош човек и се е доказала като директор на у-ще ,,В.Левски..,явно трябва да търсим причината ,която я направи лош кмет. А какво променя човека ???-Парите !!!

    1. Моля,доказан директор на ОУ “В.Левски”.Не,доказа,че не става за директор,доказа,че не става за народен представител,доказа,че не става за градоначалник.На всички доказа,само на себе си не иска да докаже,че е гола вода във всяка една сфера!Моля не слагайте името и до ОУ”В.Левски”.Благодаря!

    2. ЕДНО Е ДА СИ ДИРЕКТОР НА У-ЩЕ СЪС СТОТИНА ЧОВЕКА ,СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА СИ КМЕТ НА ОБЛАСТЕН ГРАД !!!

  10. Народа да се събира и да я махат тая идиотка .Такава некъдърница не трябва да е на този пост .

  11. А аз бих попитал кой избра въпросната дама ? Разбрах, ние и няма на кого да се сърдим в случая!!!
    Иначе коментара Ви е безупречен, господин Стойчев !!!

    1. ТОВА ЧЕ СМЕ Я ИЗБРАЛИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА Я КРИТИКУВАМЕ !!!

    2. Maksim Atanasov Разбира се, че трябва господин Атанасов.Не бих бил на противното мнение. Приятна и успешна вечер Ви желая!!!

    3. Точно защото сме я избрали трябва да я критикуваме и да държим сметка за свършената или несвършената работа. Тя като кмет е длъжна да решава проблемите на града,а не да ги задълбочава!

  12. Болницата е общинска,затова имат вина за това положение очайващо

  13. Освен медиите, виновни са й още държавата, социалните мрежи, дървената мафия, мафията в бели престилки или бели якички, вестник Дума, предаването Господари на ефира, предишното управление, бъдещото управление… и двама-трима недоволни граждани. Както е казал народът, на крива ракета, Космоса й пречи.
    Самоцензурирах се, както прочетохте.

  14. ТАКА И ИЗНАСЯ , ДА СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕНА , А ПРОБЛЕМИТЕ НА ГРАДА ОСТАВАТ НЕРАЗРЕШЕНИ !!!

Comments are closed.