Teteven2Централният предизборен лъч на ДПС, с който пътува лидерът на ДПС Лютви Местан заедно с народните представители проф. д.ф.н. Мариана Георгиева, Четин Казак, Митхат Метин и Станислав Анастасов и Бюрхан Абазов, Нигяр Сахлим и Методи Петков – водач на листата за общински съветници за община Плевен, стартира във вторник, 6 октомври, от гр. Ябланица.

„Вижте с какъв отбор сме дошли тук. Дошли сме да подкрепим една достойна дама, която ще промени Ябланица и ще я превърне в европейската община на Стара планина. Това е Полина Йотова“, обяви председателят на ДПС Лютви Местан. Той поиска силната подкрепа на хората от гр. Ябланица за кандидатката на Коалиция обединени либерали „С грижа за Ябланица“, в която ДПС си партнира с Български демократичен център, като обеща: „Цялата мощ на много мощната и силна ДПС ще стои зад нея. Какво означава ние да стоим зад нея? Това означава Европа да дойде и в Ябланица.“

Teteven1Домакинът на първия предизборен митинг, с който стартира Централният предизборен лъч на ДПС, депутатът от ловешки регион на Джейхан Ибрямов, благодари на хората от гр. Ябланица, че преди година са го приели в своето голямо семейство. „Заедността ще победи в град Ябланица! С грижа за Ябланица с № 9 в интегралната бюлетина“, категоричен бе народният представител.

По-късно Централният предизборен лъч откри кампанията си в гр.Тетевен. Над 2500 души и домакинът на събитието народният представител от Ловеч Джейхан Ибрямов посрещнаха лидера на ДПС Лютви Местан, народните представители проф. д.ф.н. Мариана Георгиева, Четин Казак, Митхат Метин, Станислав Анастасов, Камен Костадинов, както и Бюрхан Абазов, Нигяр Сахлим и Методи Петков – водач на листата за общински съветници за община Плевен.

Бяха представени кандидатът за кмет на ДПС за община Тетевен Страхил Димчев, кандидатите за общински съветници, кандидат-кметовете на общини и населени места в област Ловеч.

Teteven 3Кандидатът за кмет на община Тетевен Страхил Димчев се обърна към тетевенци с уверението, че ще даде цялата си енергия и воля, за да работи за икономическото и социално развитие, както и за развитието на туризма, на селското стопанство и на спорта в гр. Тетевен. Той пое ангажимент пред всички да подобри здравеопазването в общината, като съдейства за възстановяването на родилния дом. Страхил Димчев завърши с думите: “С подкрепата на Движението за права и свободи мога да ви уверя, че всичко, което започнем, ще го довършим. Толкова години бях сам, но сега вече не съм сам, вече имам най-сериозната подкрепа от Движението за права и свободи.”

„Движението за права и свободи е националната либерална партия на България. От тази позиция ние имаме закономерната претенция и амбиция да разширим географията на участието си в местното самоуправление, защото сме единствената политическа сила, която казва: „За нас община не е само София“. Това обяви в Тетевен лидера на ДПС Лютви Местан и заяви, че ако живееше в общината щеше да гласува за кандидата на ДПС – Страхил Димчев.

„Направените до момента инвестиции в Тетевенския край показват, че Движението за права и свободи момента гарантира, че тук пред вас сега поемаме обещания, които ще изпълним, защото ДПС е отговорна партия и не разделя хората и населените места на малки и големи, каза пред хилядите хора народният представител от Ловеч Джейхан Ибрямов С многолюдното си присъствие тетевенци показаха, че движението за права и свободи ще има кмет още на първи тур. Грандиозният предизборен митинг завърши с голям концерт на Малина.

Malinovo2_800x600Централният предизборен лъч на ДПС в сряда бе в ловешкото село Малиново. На събранието в местното читалище присъстваха лидерът на ДПС Лютви Местан , народните представители проф. д. ф. н. Мариана Георгиева, Митхат Метин и Джейхан Ибрямов, Бюрхан Абазов, Нигяр Сахлим и Методи Петков – водач на листата за общински съветници за община Плевен.

Домакинът Джейхан Ибрямов представи кандидат-кметът на ДПС за Ловеч – Ертан Хасан и кандидата за кмет на село Малиново – Ибрахим Абдиев.

Ертан Хасан припомни на малиновчани как преди четири години, като кандидат за общински съветник е получил доверието им. Той им благодари за успешния мандат като зам. кмет на община Ловеч. Хасан обяви, че свършена работа сега му дава самочувствието да се кандидатира за кмет на Ловеч и призова хората да гласуват за кандидатите на ДПС.

„На 25 октомври, приятели, ние всички ще гласуваме за Движението за права и свободи с №20 в интегралната бюлетина. Ще гласуваме за собственото си достойнство, ще гласуваме да сме пълноправни граждани на Република България“, призова и кандидатът за кмет на село Малиново – Ибрахим Абдиев.

Malinovo_800x600„Големите лидери на уж големите партии, май обикалят само големите градове. Само че моето място е тук.“, обяви лидерът на ДПС Лютви Местан и даде дума да обикаля малките населени места на страната. „За нас България не се свежда до София, Пловдив, Варна, Бургас. България и е Малиново. България ще стане истински европейска страна, когато условията за живот и в село Малиново станат европейски. Когато моите братя и сестри се почувстват достойни европейски граждани“. За тази кауза на ДПС Лютви Местан поиска подкрепа от хората в селото и каза, че иска след изборите отново да дойде в Малиново и Ибрахим Абдиев да го посрещне, като новоизбрания кмет на селото.

Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов подчерта че Движението за права и свободи поема ангажименти и ги изпълнява.

 

Предизборен щаб на ДПС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

3 коментара

Comments are closed.