Нашият читател Любен Станчев сигнализира, че от два дни осветлението в комплекс “Младост” частично не работи, в зоната от входа в комплекса до търговия на едро. Друг проблем, за които пише гражданина е, че между блоковете 318 и 319 по пътната настилка има дупки с дълбочина повече от 20 см.  “Аз лично пострадах от нехайството на общината със скъсан амортисор и ремонт за 200лв . Ако продължиш по нагоре и завиеш надясно около бл. 320  е същото положение .

Има и пропадане на пътното платно около бл 323. За да изкачиш отсечката до изхода за околовръснато, трябва да си с кола 4/4.

Друг сигнал за неработещо осветление, който получихме е за улица “Търговска”. Участъкът от Пазара до Врачанеца.

Надявам се,че администрация ще вземе бързи и адекватни мерки.

13 коментара

  1. Е така е,така се крадат пари,плащаш данъци те ги крадат,като не попълват дупки.и няма основание,а ние ще мълчим и ще плащаме,защото ще дойде чичо съдия изпълнител ,така е.защото си мислят господата че сме родени в зоопарка.ще мълчим и ще плащаме……

  2. Когато се придвижваш из улиците на комплекс,, Младост”, за да избегнеш дупките, трябва да си служиш много умело с волана! Дупка до дупка!!!бл.319; бл. 320/321; бл.323; бл.309 и т. н. и т. н.

  3. Може да няма улично вечер ,но за сметка на това сега работи

  4. Чакаме общината да си свърши работата. Защо само плащаме данъци…?!
    . Писна ни вече от това безхабере на общината….. От години чакаме ремонт в квартал ,, Младост”, но уви не сме на дневен ред. Защо?

    1. Пуснахте ли жалба. Колективна още по-добре? Без документ никой не обръща внимание. Аз с жалба цял тротоар постигнах, но и след среща с кмета на района.

    2. Аз също съм “За” колективна жалба! В този квартал си е лунен пейзаж от всякъде, то не са дупки а цели кратери с асвалт отколо тях.. Осветлението на места въобще не съществува най-вече в междублоковите пространства…

    1. Госпожо , не говорете глупости! Какво има общо минутния стикер с това ? Да не би някой да изисква от вас в града да карате с винетка

Comments are closed.