kasovbon610161Над 700 хил. бележки от Ловешка област играят за лек автомобил

Радосвета Коева НАП

С покупка за 2.08 лв. Мирослав Василев от Ловеч получава чисто нов смарт телефон Lenovo S860 от НАП. Победителят участва в Лотарията с 900 касови бележки. Печелившият фискален бон на 36-годишният  късметлия е от супермаркет ПРОМАРКЕТ в гр.София за закупени хранителни стоки, а жребият го определи за 41-я седмичен победител в Лотарията с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите.

Общо в играта на данъчните са регистрирани 43 милиона касови бележки на стойност 562 млн. лева. От тях над 700 хил. касови бележки  на стойност над 7 млн. лева са от Ловешка област.

Наградата бе връчена на победителя на 05 октомври лично от директора на офиса на НАП в гр.Ловеч –  г-н Виктор Стойчев.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки или техни сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат проверени, поясняват от НАП.

1 коментар

Comments are closed.