Ловчалийката Илиана Николова спечели престижно отличие за списваната от нея страница „Щъркелово гнездо”. В „Метро Академия” в София за трети пореден път се състоя церемонията по връчването на годишните награди за кулинарни блогове на специализирания гастрономически сайт „Блоговодител”. Бяха отличени най-добрите, креативни и вдъхновяващи кулинарни блогове в общо 10 специализирани категории. Във всяка от тях бяха присъдени по две награди – една определена от журито на конкурса и една, гласувана от публиката.

„Щъркелово гнездо” с автор Илиана Николова бе определен за най-добър блог с практични ежедневни рецепти за цялото семейство в категория „Бързо и вкусно”. Така ловчалийката заслужи наградата на журито. А в  него личаха имената на телевизионния кулинарен корифей Иван Звездев, кулинарния блогър и тв-водещ в „24 Kitchen” Йоли (иначе известна виолончелистка), шеф Юри Велев – главен готвач на Метро Академия, международния съдия и карвинг-специалист Веселина Славчева и професионалния готвач и търсач на кулинарни съкровища Валери Нешов.

Илиана е единственият представител на Ловешкия регион, заслужил приз на церемонията. Нейният блог бе номиниран в още две категории – „Топло от фурната” и „Крилце или кълка”. Иначе повечето от отличените бяха представителки на столицата. Наградата на нашенката бе връчена от представителя на „Нестле” Мариета Райнова.

1 коментар

Comments are closed.