gerbnalovech110512Композиторът Иван Михайлов, който е с ловешки корени, но от дълги години живее в Холандия е поканил ловчалии да участват в избора на текст за песен на града на 11 септември, сряда, от 17,30 часа в Клуба на дейците на културата в Ловеч. Неотдавна музикантът, който в България работи с Ваня Костова и Веселин Маринов, отправи покана към ловешките творци да напишат текст към негова мелодия. Организацията се осъществи от Сдружение ”Зона Ловеч” и Клуба на дейците на културата. Включиха се 11 творци, които предоставиха текстове. 

На 11 септември в Клуба на дейците на културата ще бъдат представени текстовете и мелодията пред специално жури. Присъстващите също ще имат думата в избора на песен за Ловеч.

3 коментара

  1. Ами защо не я постна?

  2. Ако е нужда нова песен моята за баат Минчо е подходяща.

  3. Ловеч отдавна си има песен по музика на Красимир Андреев и текст на проф,Игнат Игнев.Кому е нужна нова песен при положение .че досегашната е достатъчно известна и популярна.Ако сегашните творци не знаят да се поинтересуват.И освен това дочух .че тази кампания им изразена комерсиална цел.Мнението ми е ,че това е излишно упражнение никому ненужно .И какъв е този композитор толкова загрижен за песен за Ловеч,като тои изобщо не живее в Ловеч.Да си прави песни за Холандия.

Comments are closed.