kolipolice511151Полицаи от РУ Ловеч са установили извършителят на кражбата на два автомобила от центъра на с.Александрово – това е 29 годишен мъж от с.Йоглав.  В хода на проведените издирвателни мероприятия в с.Йоглав е открит и иззет по съответния ред ла «Субару», а за другото превозно средство е установено, че е продадено на трети лица, които в последствие са го препродали за скраб. РУ Ловеч продължава работа по случая.

В периода от 06 до 12.06.2016г. на територията на гр.Ловеч, служители на сектор “Пътна полиция” са съставили 4 акта и 10 глоби с фиш  на водачи на превозни средства за неправилно паркиране.

За времето от 09 да 12 юни на територията на РУ Ловеч е проведен полицейска операция в хода на която са проверени  47 превозни средства и 136 лица, за установени  нарушения са съставени 20 акта, задържани са 2 лица и са образувани 5 досъдебни производства. Проверени са и 13 питейни заведения и 5 игрални зали.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу К.Н.-41 годишен от гр.Угърчин, който е управлявал товарен автомобил без свидетелство за управление на моторно превозно средство и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за  срок от 24 часа е задържан А.А.-50 годишен от гр.Ловеч, който в землището на с.Изворче е управлявал лек автомобил с концентрация на алкохол в издишания  въздух  1.98 промила.