police209131Ловешки полицаи разкриха извършителите на четири кражби на акумулатори от леки автомобили, паркирани по улиците на гр.Ловеч. Три от посегателствата са извършени за времето от 12 до 18 октомри, а на 29.10.2013г. след четвъртата кражба и организирани незабавни издирвателни мероприятия са установени С.С.-23 годишен от гр.Ловеч и негов 17-годишен съучастник от с.Крушовене, общ.Долна Митрополия.

Ловчалията е задържан за срок от 24 часа в местното РУП, инкриминираната вещ от последната кражба /акумулатор марка “Монбат”/ е намерена и иззета по надлежния ред. В РУП-Ловеч е образувано досъдебно производство и продължава работа по случая.

3 коментара

  1. Уви колкото и качествена врата да сме избрали някой решил ли с е на ни дойде не канен на гости ще го стори. Много се радвам че….” овчалията е задържан за срок от 24 часа в местното РУП, инкриминираната вещ от последната кражба /акумулатор марка „Монбат“/ е намерена и иззета по надлежния ред. В РУП-Ловеч е образувано досъдебно производство и продължава работа по случая……” такива не бива и да ги пускат но не само него, а всеки който е нарушил закона и по една или друга причина е направил лошо на невинен гражданин.

  2. Как се краде нов акумулатор?!
    Съвет от професионален крадец:
    – Набелязваш си жертва, крадеш акумулатора на колата, изчакваш жертвата да си купи нов, тогава вземаш новия и връщаш стария…

Comments are closed.