Радосвета Коева НАП

Ловешкият офис на НАП е обявил  търг с тайно наддаване за три леки автомобила. Спечелилите търга купувачи ще се сдобият с :

-лек автомобил МЕРЦЕДЕС, черен металик, гориво дизел, мощност 140 kw, година на производство 2007 г.  Първоначална тръжна цена 11 250 лв.

-лек автомобил НИСАН, светло сив металик, гориво дизел, мощност 100 kw, година на производство 2005 г.  Първоначална тръжна цена 4575 лв.

– лек автомобил БМВ, пясъчно бежов металик, гориво дизел, мощност 135 kw, година на производство 2011 г.  Първоначална тръжна цена 16 500 лв.

Автомобилите са собственост на фирма със задължения над половин милион лв. По тази причина те са иззети в полза на НАП и след продажбата им сумата ще отиде за покриване на част от задълженията на длъжника.

Условията за провеждане на търга,  списък с описание на вещите, продажната им цена и размера на депозита за участие са на разположение в сградата, където се помещава офиса – Ловеч, ул „Търговска» № 43 ет.8, както и на страницата на НАП в Интернет – www.nap.bg в рубриката „Продажби”.

Предложенията за участие в търга се подават в деловодството на офиса – гр. Ловеч ул. „Търговска“ № 43, ет.6 стая 611, между 6 и 10 ноември, като преди търга трябва да се внесе депозит в размер на 20 % от обявената начална цена Депозитът трябва да бъде преведен по банков път преди търга на 10 ноември.

Оглед на търгуваните автомобили може да се направи  между 6 и 10 ноември на място в гр. Луковит, ул. “Гурко“ № 12

Повече информация може да откриете на сайта на НАП –  www.nap.bg , рубрика “Продажби“.