strateshatletic1505142Моля да отделите малко от ценното си време за да Ви представя състезателя по лека атлетика на СК „Стратеш Атлетик” гр. Ловеч – Георги Гергов. Той е роден през 1997 година в гр. Ловеч. От ноември 2013г. тренира лека атлетика и е специалист в средните и дълги бягания, негов треньор е Константин Василев. През 2014г. Гергов спечели 2 титли и още 5 медала от Националните шампионати по лека атлетика. Извоюва си място в националните отбори за юноши младша и старша възраст. Беше избран за най – добър спортист на град Ловеч.

През 2015г. Гергов продължава възходящата линия на своето развитие и на Националният шампионат спечели два медала и постигна лични резултати на 1500 и 3000м. Георги е изключително съвестен, упорит и талантлив млад човек. За да постигне поставените високи цели са необходими много неща – тренировъчни лагери, добра екипировка, качествено възстановяване ( без допинг !!!! ). Той кандидатства с проект за финансиране по програма „Спортни таланти” на „Еврофутбол”. За жалост не попадна сред избраните 25 състезатели, но има още един шанс и това е гласуването за „Спортен талант на публиката”, т.с. състезателят с най – много гласове, сред повече от 150 кандидата, ще получи финансиране за да реализира своята програма.

Обръщам се към Вас с молба, ако харесвате Георги да го подкрепите. Ще прикача линк за да Ви улесня. В него ще трябва да попълните името на собствената си електронна поща, да сложите отметка, че сте съгласни с правилата за гласуване ( може да се запознаете с тях ) и след това да натиснете бутона „запиши”. После да отворите писмото, което ще получите в електронната си поща и да потвърдите върху линка.

Благодаря Ви !

 

5 коментара

  1. Успех, Георги, и в гласуването, а най-вече в състезанията! Осигурих ти няколко гласа, ще се постарая да намеря още.

  2. Гласувах с най-голямо удоволствие за талантливото и борбено момче на Ловеч!

Comments are closed.