protestpolice611153Павлин Иванов

На законен протест днес излязоха служителите на реда в Ловеч. Те ще продължат с протестните си действия всеки ден до 12 ноември в часовете между 17.30 – 18.00 ч. и на обед между 12.30 и 13.00 ч.

Повод за излизането на униформените са промените заложени в Бюджет 2016 и параграф 10, с които се променят условията в тяхното заплащане и пенсиониране.

Следобед, в 17.30 ч. мълчаливото протестно шествие продължава.

12 коментара

  1. Абе, що сте се хванали за грешка ,която всички знаете, че е направена от недоглеждане, а не от неграмотност ?Кажете нещо по темата, ако имате въобще мнение. Какво ми се правите на учителки?

  2. За 25 години от България са заминали да работят в чужбина десетки хиляди лекари, хиляди химици, хиляди физици и математици и НИТО ЕДИН КАТАДЖИЯ.

    На родолюбивите българи нещо хич не им дреме, че вече ножът е опрял до кокала и бюджетът не ги издържа. Докажете сега, че обичате родината си, когато ви бъркат в джобовете. През 2007 година влизането в ЕС ме остави без бизнеса и работата, която харесвах и вършех с желание, но и до днес съм един от ревностните защитници на общия европейски дом. А ВИЕ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ!

  3. Двама софийски шофьори си говорят:
    – Вярно ли е, че полицаи са блокирали кръстовището на Орлов мост в столицата и не пускат да минават коли.
    – Абе вярно е, ама като им подадеш 20 лв. през прозореца и те пускат.
    – А защо е станало задръстването?
    – Еми не всички са имали кеш, а ченгетата не приемали кредитни карти…

  4. Неграмотността е станала масова- не се прави разлика между И и Й, а и много други бисери. Срамно е, да ви кажа.

  5. Ловешките ПОЛИЦАИИИИИИИИИИИИИИ,!!! Неграмотни хора,ей,писна ми от това ед.ч,което слагат на мн.ч!!!!!!Поправете си грешката!!!!

  6. А какво искат—Да си плащат—здравни—за пенсия както всички останали–като не им изнася да напускат—има много безработни чакат за техните места!!!!!!!

  7. Думата “полицай” е в единствено число, щом пишете ” ловешките”, значи правилната дума след това е в мн.ч.- ” полицаИ”!

Comments are closed.