Ловешката формация по акробатичен рокендрол „Роксмайл“ се представи с пет състезателни двойки на последното за сезона състезание по акробатичен рокендрол, което се проведе в Русе на 18 ноември. Купата на Община Русе заслужено взеха Мартин Гергов – Йонислава Блажева. Те завършват сезона на първо място в ранглистата за своя състезателен клас, а през следващия сезон ще се състезават в по-горния клас.

При по-големите двойката на „Роксмайл“ Цветомир Маринов – Зорница Заимова беше ощетена при финалното си изиграване и зае второто място. Съдиите признаха за грешката, но не пожелаха да поправят резултатите и така несправедливо им бяха отнети златните медали. Въпреки това те завършват сезона като водачи в ранглистата за своя клас и бяха наградени за това. Те също минават в по-горен клас за новия сезон.
Двойката Николай Петков – Кристина Христова зае четвърто място и също вече ще се състезават в по-горен клас. Георги Конов – Теменуга Монова зае пето място, а Христо Николов – Гергана Атанасова – шесто място.