obshtina301111За поредна година сдружение „Екомисия 21 век“ реализира инициативата Летни младежки стажове. В тях могат да се включват всички желаещи младежи от 9 до 12 клас на ловешките учебни заведения и студенти, които ще работят доброволно за период от две седмици по 4 часа на ден. По време на стажуването участващите млади хора придобиват знания и умения, различни от тези, които получават в училище и университета. Те се докосват до конкретната работа на служителите, придобиват полезни социални умения и контакти и оползотворяват пълноценно свободното си време през лятото.
Стажовете ще се проведат през юли и август, като участниците ще имат възможност да стажуват в следните институции: Община Ловеч, Дирекция “Инспекция на труда”, Регионален исторически музей, РЗИ Ловеч, ТД на НАП Ловеч, Ловешки окръжен съд, Ловешки районен съд, Областна администрация, Адвокатска кантора „Тихолови“, вестник „Народен глас“, Сдружение „Екомисия 21 век“, Териториално статистическо бюро и Областен информационен център Ловеч.
Желаещите да се включат младежи могат да подават заявления до 23 юни 2014г в Младежки център Ловеч. Документите можете да намерите на сайта на Екомисия www.ecomission21.com. Повече информация на тел. 068/603834.

 

Инициативата се организира с подкрепата на Община Ловеч.