police2204131Лек автомобил “Митцубиши” самокатастрофира този следобед в стената на фото “Алекс”, на кръстовището на улиците „Съйко Съев“ и „Цачо Шишков“. Водачът на лекият автомобил, със старозагорска регистрация, е изгубил управление на колата, качил се на тротоара и се е ударил в сграда.

При инцидента няма пострадали хора, има нанесени само материални щети. На мястото на инцидента пристигнаха две патрулки и криминалисти.

Към момента, мястото на инцидента е почистено, като тротоара е обезопасен и трететиран заради разлятото след удара масло.

 

19 коментара

  1. А, татето дали не е облагодетелстван от “бизнеса” на боклука (синчето)?

  2. Гласувай за ГЕРБ народе, и чакай справедливост

  3. Тате е над закона. Нещо повече-той е самия закон. Тълкува,решава,разписва и нарежда. Ако тръгнат да го потулват и този път да чакаме ли нова смяна на полицейски началници? За един приятел питам

  4. Отново нищо няма да последва.Синчето е имунизирано срещу наказателни преследвания. Баща /преминал през няколко партии и … последно член на ГЕРБ ,председател на Общински съвет Ловеч,идентифициращ се напоследък със самия Общински съвет – за справка сигналът по кетъринговото хранене/.
    Наркотици,синтетики,трето автопроизществие за две години все в същото”неадекватно”,надрусано състояние.
    Очевидно добро възпитание в семейдтвото!

  5. Като начало – оставка на Председателя на ОС. Маринова и Нанков са на ход.

    1. Това в Ловеч ама никога няма да се случи с тия наглеци!

  6. “Самокатастрофа” я няма в речниците на БАН за български език като дума, въпреки 110 000 думи в тях, за сметка на което има думата “катастрофа”. Да припомним точната дума за списващите дописката : “КАТАСТРО̀ФА ж. 1. Нещастен случай, причинен от механичен сблъсък или повреда на транспортно средство…..” Само дето тук на метри от училището можеше да стане нещастен случай. Защо не пише, че водача буквално е в насрещното платно, карал е с висока за градски условия скорост и защо не му е съставен АУАН? Много постно.. Но да видим новия началник на РУ как ще излезе от този случай или пак тихичко ще се размине всичко и морала ще продължи да бъде двоен..

  7. Петър Цолов как да го напишат ,естествено че ще го крият -баща му е нашия Общински съветник ,самоударил се е да се надяваме ,че не робот е карал колата му ….и този път 🙂

  8. Не знам що не няма по подробна информация за случая…кой е водача…..що го крият .,…не знам…..

  9. Защо криете името на водача и в какво състояние е бил?

  10. Бихте ли уточнили кой е водача и какво са правили там криминалисти? Моля, свалете си нашийника и не се правете на журналист!

  11. Кой тъпанар журналист написа-самокатастрофира

  12. Бях в района и видях инцидента,разминал се за щастие без пострадали.Шофьора на автомобила мина на червен сигнал на светофара и то доста бързичко и нямаше никакви намерения да спира.

  13. Да не е управляван дистанционно? Какво значи самокатастрофира ?

Comments are closed.