levski2206121Децата виждат света различно, те са нашето настояще и нашето бъдеще. Именно затова сдружение „Аз обичам България” предизвиква най-малките членове на обществото ни с интересен конкурс, посветен на една от най-светлите личности в българската история  – Васил Левски.

В конкурса могат да участват малчугани на възраст до 12 години, които трябва да изпратят своите есета, рисунки, стихотворения, посветени на личността и делото на Дякона, на имейл адрес detskikonkurs@gmail.com. Крайният срок е 31 декември.

През януари уважавано жури ще разгледа всички изпратени предложения и ще избере най-оригиналните десет от тях, които ще бъдат подредени в специална изложба. Трима от участниците в конкурса ще получат и поощрителни награди.

Сдружение „Аз обичам България” е инициатор на идеята за построяване на Монументален комплекс „Васил Левски”. В момента тече конкурс за архитектурен и художествено-пластичен проект, започва и фондонабирателна кампания. Повече за идеята можете да научите в интернет на адрес pametnik.bg