zdravec1909141Павлин Иванов

Постъпила е Жалба с вх. 103/18.09.2014 г., 14.20 ч., на Входящия регистър на РИК Ловеч, подадена от Димитър Ангелов Горов. Твърди се, че на 18.09.2014 г. в гр. Ловеч, ж.к. „Здравец” бившият супермаркет върху предизборни плакати на Коалиция „БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ” е залепен номер 9, което е номера на ПП „ГЕРБ” върху интегралната бюлетина за изборите на 05.10.2014 г. Моли да бъдат предприети мерки. Прилага се и снимков материал. Това четем в сайта на РИК Ловеч.

Представители на РИК Ловеч – Десислав Гецов, Илица Петрова и Валентин Узунов извършиха проверка на мястото, посочено в жалбата. Съставен е и констативен протокол. Констатирано е, че на информационни табла, поставени в близост до бившия супермаркет в ж.к. „Здравец” са залепени агитационни материали на коалиция „БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ”. Върху плакатите няма добавки включително и твърдяната в жалбата добавка „номер 9″, представляващ номер в интегралната бюлетина на ПП „ГЕРБ”. Приложен е и снимков материал на таблата с поставените плакати, изготвен от извършилите проверката.

Поради изложеното и на основание чл. 72, ал. 1,  т. 17 от Изборния кодекс и Решение № 722-НС от 15.08.2014 г. на Централна избирателна комисия, Районна избирателна комисия Ловеч ОТХВЪРЛЯ като неоснователна и недоказана Жалба с вх. 103/18.09.2014 г., 14.20 ч., на Входящия регистър на РИК Ловеч, подадена от Димитър Ангелов Горов.

Настоящото решение подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в срок до 24 ч. от обявяването му.

9 коментара

  1. Днес, освен годишнина от Независимостта ни, се навършават и 75 години от едно друго събитие. Превземането и окупацията на Полша заедно празнуват лошите фашисти и добрите комунисти. Това не го пише в учебниците и партийната история.

    https://www.youtube.com/watch?v=S6gg1z5DovI

  2. путечката и си хванал за перото/ опашката ред булса

  3. Дуйнисий много рано си издухал путе

    1. Червен боклук, марш в кочината!

    2. Дебела сива тикво
      семето ти да изсъхне дано ако пак напишеш тъпото си
      !!!!!!!!

      За теб миризлив тиквоч от кочината има и народна песен в нетя :

      Аз съм герберче и тиква
      проста мене е родила,
      в изобилие на тикви
      крепне партията мила.

      Аз съм герберче. Обичам
      наште тиквички зелени,
      по избори да ги избирам-
      първа радост е за мене.

      Аз съм герберче без мозък,
      в свят измислен аз живея,
      всичко казано от вожда
      любя, тача и милея.

      Аз съм герберче и расна
      в дни велики, в славно време,
      че затриваме страната
      хич, изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ!

  4. “Трудно е да се намери по-голямо зло от алкохола, който е увредил здравето на милиони хора по света. От алкохола драматично ерозират почти всички тъкани и органи (особено на мозъчната кора). Коварство на тази отрова е, че тежките последици от вредите от алкохола идват бавно и неусетно.”
    Не зная защо, след като прочетох фамилиите на главните действащи мъжки роли, ми щукна подобна мисъл.
    Всеки от тях по-късно същата вечер продължава да твърди, че е видял 99, на моменти преливащо в 999, на плаката.

  5. хахахаха смешна работа…точно БСП са “хората” които си лепят плакатите върху другите,това може да се види и в квартал червен бряг!!!!

Comments are closed.