Купата на Община Ловеч от коледния турнир по футбол на малки врати бе спечелена от отбора на ОУ „Христо Никифоров“ – Ловеч.  Традиционният коледен турнир по футбол на малки врати за деца, родени 2008-2009 г., се проведе на 20 декември 2018 година в Многофункционална спортна зала в ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“ – Ловеч.

Състезанието бе организирано от Община Ловеч и Областен съвет на Български футболен съюз – Ловеч.

В турнира взеха участие Основно училище „Васил Левски”; Основно училище „Христо Никифоров”; Основно училище „Проф. Димитър Димов” и  Основно училище „ Св. св. Кирил и Методий” – Ловеч.

След изиграните зрелищни двубои купата на Община Ловеч спечели отборът на ОУ „Христо Никифоров”. Трофеят беше връчен от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, която похвали всички състезатели и благодари на треньорите, учителите и родителите на децата за високия спортен дух.

На второ място се класира отборът на ОУ „Васил Левски”, на трето място е отборът на ОУ „Проф. Димитър Димов ”, а четвърти се нареди отборът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Медали, грамоти и топки получиха отборите,  класирали се от 1-во до 3-то място, а класиралият се отбор на 4-то място получи грамота и топки, осигурени от Община Ловеч.    

Кметът Корнелия Маринова връчи  плакети и на изявилите се състезатели, а именно:

най-добър вратар – Николай Маринов – ОУ „Васил Левски”

най-техничен състезател – Иван Вълчев – ОУ „Христо Никифоров ”

най-добър нападател – Георги Вълчев – ОУ „Васил Левски”

най-добър защитник – Християн Цветозаров – ОУ „проф. Димитър Димов ”.

1 коментар

Comments are closed.