police2204131От ОДМВР Ловеч информират, че на 26.06.2016г в 01.30 часа в гр.Луковит,  лек автомобил “Рено Клио” управляван от  криминално проявена 25 годишна жена от гр.Луковит, на прав участък от улицата напуска платното за движение и се удря в железобетонен стълб. В резултат на инцидента  с наранявания по тялото са водачката и нейна спътничка, а пробата за алкохол на шофьорката е отчела 1,77 промила алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ловеч е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 24 срещу 25 юни, в близост до блок 307 на ловешкия квартал “Младост” е отнел товарен автомобил «Ситроен Берлинго», кото в последствие превозното средство е намерено изоставено.

На 25.05.2016г. в РУ Тетевен е получен сигнал, че в с.Галата  неизвестен извършител е взломил стъкла на паркирани на ул. «Христо Ботев» в селото автомобили. На място е извършен оглед и е установено, че са нанесени материални щети на товарни автомобили УАЗ и Фиат и на лек автомобил Опел. По случая е образувано досъдебно производство.

На 25.06.2016 год около 17.42 ч. на  първокласен  път I-4 /гр.София – гр.Варна/ в района на с.Сопот, лек автомобил “Ауди-80″ управляван от Л.Д.-47 годишен от гр.Ловеч, при движение в посока София   навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в «Мицубиши Паджеро» , а от своя страна в «Ауди» то се удря л.а. «Фиат Пунто». В резултат на инцидента на място е починал водачът на «Ауди»-то , а по случая е образувано досъдебно производство.

На 26.06.2016г. около 01.30 часа на пътя гр.Плевен-гр.Троян, л.а.”Фолксваген Голф” управляван от  Ф.М.-23 годишен от с.Слатина, при движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол върху управлението на автомобила, излиза от пътя и се удря в дърво. Установено е, че водачът е шофирал с 1,11 промила алкохол.  По случая е образувано бързо производство.

На 26.06.2016г. около 17.20ч. в с.Александрово е възникнал пътен инцидент между лек автомобил «Мазда» управляван от 55-годишна жена от гр.Белене и  «Рено Меган» управляван от 38 годишен мъж от гр.Лясковец, който не е пропуснал движещата се по път с предимство «Мазда». Врезултат на удара са нанесени материални щети по автомобилите, а пътничка в едната кола е настанена за лечение-без опасност за живота. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

През почивните дни в поделенията на ОД МВР Ловеч са образувани още шест бързи производства: 2-срещу водачи, които управляват след употреба на наркотични вещества, 3-срещу водачи, които шофират  след употреба на алкохол /над 1,2 промила/ и едно бързо производство срещу неправоспособен водач, който извършва нарушението в едногодишен срок от наказването му за същото деяние.

1 коментар

  1. Що за малоумник трябва да си за да се качиш зад волана след това. Пийте и се дрогирвайте колкото искате не застрашавайте живота и на другите, които не искат да са като вас

Comments are closed.