police2909141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 16.09.2015г. в РУ-Ловеч е образувани две бързи производства срещу неизвестен извършител, който е проникнал в две мази към жилищна кооперация на ул. «Ангел Кънчев» в гр.Ловеч. От едното помещение, по данни на собственика са отнети 240 броя буркани с пчелен мед, а от другото шлифовалка, дрелка, гидория, 4 бр. джанти и 4 бр. гуми.

На 16 септември, на около 500 метра от разклона за с. Малка Желязна служители на РУ-Тетевен са спрели за проверка лек автомобил «Форд» управляван от 28-годишен мъж и негов спътник на 25 години и двамата от с.Български извор.

В непосредствена близост до автомобила са намерени и иззети две полиетиленови пликчета със суха зелена тревиста маса, реагираща след направения полеви тест на наркотичното вещество канабис. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУ-Тетевен, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ-Луковит за срок от 24 часа са задържани трима мъже от с.Торос: на 18, 26 и 19 години, които са заподозряни, че без редовно писмено позволително добиват и извозват дървесина от горския фонд. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Тетевен след получен сигнал са посетили частен дом в града, където след разговор с 59-годишния му собственик, той доброволно е предал на органите на реда едноцевна самоделна пушка. По случая е образувано бързо производство.

2 коментара

Comments are closed.