Днес, аз съм Цветан Георгиев !
Днес, нашият колега беше пребит жестоко от неизвестен извършител, по предполагаеми причини. Като Кмет и гражданин на Община Ловеч, остро осъждам подобен род престъпление ! Физическата саморазправа не решава проблеми, не помага на никому !
От известно време насам, в публичното пространство, чрез социалната мрежа Facebook, група хора се опитват да всяват напрежение, водещо до агресия и до тежки последици, а днешните събития са доказателство за това.
Община Ловеч и политиката, която водя, имат за цел изграждане на комуникация, мир и развитие. Демокрацията е сила и ни дава правото да решаваме проблемите си демократично и законно !

Уважаеми съграждани,
опоненти и критици,

днешните събития са доказателство, че подобен род всяване на напрежение, предизвиква неистова агресия. Апелирам всички, в името на развитието на Община Ловеч, да намерим верния път, да изградим комуникацията по между си и да решаваме проблемите демократично !

Благодаря предварително .

С уважение,
Корнелия Маринова,
Кмет на Община Ловеч

6 коментара

  1. Очаквах изявление какво се предприема за залавяне и наказване на виновниците.

  2. К. Маринова, писна ни от твоите популистки изказвания. Видя се,че с теб нито може да се комуникира, нито проблеми да се разрешават, нито развитие да се постига. Стига вече с тези преписани статии и фалшива загриженост.

  3. Като сте толкова доетоен човек, подайте си уставката по демократичен начин. Това което се случва на града е недупостимо.Освен това в Фейсбук можем да изкажем мнения по демократичен начин. Или тази демокрация е неудобна за хора с остарели разбирания.

  4. Нещо ми се видя вталена на пресконференцията. Явно е назначила и диетолог в общината

  5. “От известно време насам, в публичното пространство, чрез социалната мрежа Facebook, група хора се опитват да всяват напрежение, водещо до агресия …”>>> Нерде Ямбол, нерде Стамбул, нерде групов агресор във Фейсбук?! Доскоро ми беше тъжно от факта, че съдбата наказа града ми с тази кметица, сега вече се забавлявам с небивалиците корнелизми, които тя ръси връз нас като манна небесна…

Comments are closed.