„Енергична, здравомислещо амбициозна, безкомпромисна в работата, твърда, но и сърдечна и откликваща на болките – това е Корнелия Маринова. Тя управлява една от най-красивите наши общини – Ловеч. Силата й е да разбива монополи и утвърдено статукво, да гледа смело напред и да съгражда“. Това се казва във въведението на предаването “Кариера”, излъчено на 8 юли т.г.  по ТВ Европа.

„Много работа имаме да свършим, имаме визията за това, и когато я свършим, ще мога и аз самата да се самооценя, отговаря кметът на въпрос за формулата на успеха. „Възходът на Ловеч минава през една различна и по-удобна за гражданите среда, която в момента се изгражда със съответния проект“, допълва Корнелия Маринова.

Интервюто за преобразованията на Ловеч, което даде кметът Корнелия Маринова пред ТВ Европа, може да се види тук:

32 коментара

  1. Възхода минава през смяна на бюрократите в Общината. Бре щом и премиера слънце съфинасира естествено най-много храма на сатаната вместо да го изрине от площада ……

  2. Защо в Летница ,Севлиево и Троян всяка година има нови и нови фирми ,нещо се строи ,хората не напускат градовете ,а нашия град е обезлюден .Какво се прави ,за да се улесни бизнеса в град Ловеч ?Мисля ,че не само не се помага ,а дори се пречи за бъдещи инвестиции в града .Ако не знаете как почерпете опита на можещите кметове.

  3. ТАЯ ЗАЩО ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ ДА И СЕ СМЕЯТ ХОРАТА ???????????????????????????????????????????

  4. БОЖЕ колко глупости!
    Най-бързо изчезващия общински град в България, с 2-3 завода на кръст които от 20 години диктуват нивото на заплатите, без презпектива за развиване на какъвто и да било бизнес.
    Не знам тая журналистка колко са и платили за да събере толкова суперлативи на едно място но определено си личи че изобщо не разбира за какво прави материал

  5. Поредната се самозабравила даскалица!У-ен даскал и зелен к…… НЯМА!Освен ако не го боядисаш да докажеш противното.

    1. Vencislav Valkov, не е демонстрация на интелигентност да боравиш със стари клишета. Ако имаш зъб на няколко представители на учителското съсловие, излей гнева си конкретни, без да правиш генерални обобщения, …моля!

Comments are closed.