kompoz1409151Представям ви едно забележително момче. Изключителен музикант и композитор.

Камен Николов е от град Ловеч и се занимавам с музика. Освен действащ музикант към Младежки духов оркестър и Общински духов оркестър – Ловеч, той се занимава и с композиране. По негова музика и текст е една от песните за град Ловеч, наречена ” Добре дошли в Ловеч (песен за Ловеч)” в изпълнение на друг млад съгражданин – Александър Христов. Също така пише музика и за театрални постановки към Музикален театър – Ловеч и Куклен театър – Ловеч.

Преди два дни в град Петрич се проведе традиционния фестивал за поп и рок музика “Златен кестен 2015” Там песента му “В очакване на лятото” в изпълнение на обичания български певец Христо Кидиков, и по текст на ловчалията Георги Василев, спечели специалната награда за млад автор и утвърден изпълнител.

След два дни, на 16.09.15г. в зала 1 на НДК ще се проведе  Международен конкурс за поп и рок музика София 2015. Там ще талантливия ловчалия ще се представи с песента “Силна жена” , в изпълнение на Петя Буюклиева. Текст – Иван Беловски.

Всички, които желаят да подкрепят Камен Николов, могат да го сторят с SMS на номер 17 777 а текста на SMS-а да бъде: DMS BUDNI 14.

Линиите вече са активни, а събраните средства ще бъдат използвани за благотворителност. Ето и линк към песента “Силна жена”   https://www.youtube.com/watch?v=gljOadrIH7s&feature=youtu.be