elha712128На 5 декември в 17.30 ч. кметът Минчо Казанджиев ще запали светлинките на коледната елха на Ловеч. Ще бъде украсено живото коледно дръвче пред Ловчанското читалище на Градската градина.

И тази година ще има нови елементи в коледната украса. Двуметрови звезди ще бъдат поставени на Бароковите къщи, уличните лампи по бул. „България“ ще бъдат окичени със снежинки и звезди. Транспарант с надпис „Весели празници“ с висулки под него ще посреща на входа на общината. Както и миналата година близо двуметров триизмерен снежен човек ще радва децата пред общината, друг триизмерен снежен човек ще бъде поставен в пространството пред Алфа банк. Огромна двуизмерна шейна грейне на стената на Младежкия дом. Пана със снежинки и звездички ще блеснат на сградите на ресторант „Ерфурт“ и Дома на книгата. Коледни венци и висулки ще украсят Покрития мост, светещи лилии ще засияят по лампите на ул. „Търговска“.

Монтирането на коледната украса започва в края на месеца, запалването на светлинките на елхата е крайният етап от нея. Веднага след това емблематичният вокал на групите “Акцент“ и „Пулс“ отпреди години Наско Стефанов ще зададе тона на празничното настроение с концерт за ловчалии. Водещ на тържеството ще е радиожурналистката Милена Димова.

4 коментара

  1. триизмерен снежен човек
    двуизмерна шейна

    Но най-търсени в града са еднопосочните билети…

  2. То не останаха и хора вече да плюят. Не е тъп града, а тези които го управляват …

  3. какво да направят като всички ги плюят и все не са доволни…… в нашия тъп еснафски град…..нищо не се оцени досега, което е направено ……за какво????

  4. А най-после няма ли да има едно новогодишно тържество в този град? Толкова състави има и нищо не се прави, за да се почувства тържественият момент на Новата година или на Коледа. Еее, общинари, общинари , не гледайте само 13 -та заплата, а направете нещо за тези хора останали в града.

Comments are closed.