elha712126Естрадната прима Петя Буюклиева и децата от вокална група „Пееща дъга“ задават тона на коледното настроение, Веселин Маринов пее за ловчалии на 16 декември

 На 5 декември Ловеч ще грейне предпразнично. В 17.15 ч. кметът Минчо Казанджиев ще запали светлинките на Коледната елха. Това ще е финалът на цялостната коледна украса на Ловеч, която тази година освен традиционните включва и модерни триизмерни елементи.

Събитието ще се проведе в Градската градина и ще протече под наслова „И елхата грейна в очакване на Рождество“. Водеща ще е естрадната прима Петя Буюклиева, която в партньорство с децата от вокална група „Пееща дъга“ и Общинския духов оркестър ще зададе тона на коледното настроение в Ловеч.

В деня преди големия всенароден празник Никулден ще бъде осветена икона на Свети Николай Чудотворец. Молитвата ще произнесе лично Ловчанският митрополит Гавриил.

Коледен концерт на любимеца на няколко поколения българи Веселин Маринов ще подари още общината на ловчалии. Изпълнителят на „За теб, Българийо…“ ще пее на площада пред общината на 16 декември от 18 ч.

2 коментара

  1. боби1225, не разбираш ти от модерни елементи. Триизмерни украси, разбираш ли ти или не разбираш за какво чудо-феномен иде реч? Ще ти пеят и модерни изпълнители като Баба Петя Буюклиева, на всички под 40 години ще трябва дълго да се обяснява коя е тази дама. На 16 декември ще пее Веско Маринов, ще се подмокрят пенсионерските памперси на червените бабички…

  2. Надявам се, че тази година елхата, ще бъде украсена с вкус и въображение, а не както през изминалата. По-грозна елха не бях виждала никога. Все едно някой минал и хвърлил безрзборно няколко цветни маркуча ей така, колкото да отбие номера.

Comments are closed.