Коледният турнир,  организиран от Община Ловеч и Областен съвет на БФС – Ловеч, ще се проведе в многофункционална спортна зала в ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“ от 14,00 ч. на 21.12.2016 г.

Участие са заявили ОУ“Васил Левски“; ОУ „Христо Никифоров“; ОУ „проф. Димитър Димов“ и  ОУ „Христо Ботев“ – с. Гложене. За победителите са подсигурени  медали, а на класиралият се отбор на първо място ще бъде връчена купа. Всеки отбор ще получи футболна  топка. Учредени са и четири индивидуални награди: най-добър вратар; най-добър нападател; най-добър защитник и най-техничен състезател.

Награждаването и закриването на турнира ще бъде към 17,30 ч.

2 коментара

  1. ОУ „Христо Ботев“ – с.Глогово,а не Гложене.

    1. А бе какво стана след случая с убитите преди време от Ромо-индо-цигани жители на Глогово ?Как се развиха събитията след това ,родовете на убитите поне опожариха ли копторите на Ромо-индо-мангалите или не бяха предприети никакви наказателни действия за отмъщение срещу одързостилите се Индо-мангали ? Колко Ромо-индо-мангала обитават селата около Тетевен ? Местното население осведомено ли е ,че Ромо-индо-циганите са от Индийски произход ,преселили са се от днешна Северна Индия ,говорят вид индийски език и по индийски са немърливи ,смрадливи,грабливи ,крадливи ,свръх-мързеливи и дупчат коварно с ножове ,особено ако са много на брой и нападнат някой сам мъж ,както си върви по улицата …

Comments are closed.