man1002141Павлин Иванов

Нещо става в Клета Майка България! Народа изтрещя, лидерите му дваж! КОЙ иска унищожението на българите?

Навярно сте забелязали напоследък, че вашите роднини и приятели са силно изтрещели. Стягат се куфари, опашки на Терминали 1 и 2, по телевизора все големи идиотии, на живо – катастрофа!

Росен Петров с „чест“ се трансферира при новия политик Бареков, преди поредния си конгрес БСП се цепи, Волен също се цепи по света и у нас, Костов смигва приятелски на управляващите, банките се кефят на комфорта, сметките за ток не падат, въпреки топлото време, Наполеон завижда на Лафка за безкръвното и евтино колонизирането на страната, полицията, точно както в Боливия, Мексико и Бразилия се юрва да пази селата от апаши …

Кво става бе братче? КОЙ пусна психотронно оръжие срещу Клетата Майка България?

Всичко живо управляващо краде та се сцепва, на никой обаче не му пука. Българите не искат да раждат, приемаме го нормално. Заплатите са по 300-400 лева, работим с благодарност. Децата ни бягат, ние сме щастливи, защото те ще бъдат щастливи далеко от тук. Родителите ни се гърчат с пенсии от 150 лева, ние, децата им си мълчим като партизани. „Илита“ се е отделил от държавата и хората, на последните не им дреме.

Кое тук е нормалното?

Защо извънземните се гаврят с нас, а?