dupkitenamincho209153Млади ловчалии запълват дупки по улиците, предпазвайки от трагични инциденти живота и здравето на хората! Когато няма КОЙ …

Павлин Иванов

Задължение на Община Ловеч е да се грижи за безопасността при движение по собствените й улици. Но когато на градската администрация не й дреме за това, гражданите за пореден път се самоорганизират и със собствени средства и собствен труд пълнят безбройните дупки по ловешките улици.

Когато няма КОЙ, обикновените ловчалии, на които им е писнало от кметската безстопанственост, са последната барикада пред безхаберието и непукизма на Казанджиев, Ертан Хасан и Пенка Николова.

Бих искал да кажа браво на тези момчета, които запретнали ръкави пълнят дупките на Казанджиев. Но тъй като съм убеден, че не го правят за слава, а за да спасят човешки животи и за да предпазят шофьори и пешеходци от пореден трагичен инцидент, мога им кажа само БЛАГОДАРЯ!

12 коментара

  1. Това се правеше по селата, но явно е станало ¨модерно¨. Евала на хората че си заемат от времето и отменят кметчетУ. Не знам колко мандата ще има още тоя червенобуз мармот….

  2. Дори гражданите масово да запълнят дупките из града, пенсионерите ще си мислят, че Минчо го е направил и пак за него ще гласуват!

  3. Napravi Nesto Kazandjiev Nesto koeto da te zapomniat horata ..zastoto ulicite se prevrastat vav chastna sobstvenost i ne obstinska …triabva da te e sram da izlezes vav grada na razhodka.Niama opravia v tozi grad. I vobste vav ciala Balgaria

Comments are closed.