narushiteli511134Павлин Иванов

Мила, родна, ловешка картинка. Сериозен автомобил, кастрирани кученца в любовна игра, на фона на  властта – кметството и Областна администрация. Мило или ..

Нагло! Само днес, само за не повече от 15 минути, на самият център на областен град, пред погледите на местната и държавна власт, четири автомобила се разходиха като на парад по и без това изпочупените плочки. Минаха спокойно, както всеки ден, без да бъдат обезпокоени от никого.

След около час, пешеходната зона ще се изпълни с тежките бронирани автомобили събиращи инкасото. Утре, камионите на ЕКО ще прегазят центъра за да поливат, събират отпадъците. В други ден, някой си, ще дойде да достави точно пред врата на Община или Областта с тежкият си бус два плика с писма…

ruini21101313Какъв ми е проблема ли?

Аз, повече не искам да плащам данъци за да се харчат парите ми за ремонти, причинени от липсата на контрол и системно безхаберие!

Проблемът е много, много прост! Не трябва по пешеходната зона да бъдат допускани превозни средства!  Не искам, някой да чупи, а всички ние да плащаме! Не искам и без това малкото малчугани огласящи умиращият ни град да живеят и играят в стрес на самият му център!

Не искам повече някой да НЕ си върши работата, а всички ние да му плащаме заплата!

narushiteli511132Не искам винаги всички ние да сме пълните тъпаци, одрусвани като брашнян чувал за да пълним хазната на една немарлива и негрижовна администрация, която само харчи парите ни за безмислени проекти и покриване на нечии гафове (скъпо и прескъпо)!

За всичко, което се случва има виновни хора, имащи задължения и носещи отговорност. Това са висшите органи на местно самоуправление – Общински съвет Ловеч и кмета на община Ловеч!

Когато властта не са си на мястото, мястото, на което е тя, ОПУСТЯВА!  Факт!

Искам бързи и адекватни действия, които да защитят собствеността и парите на ловчалии!

Ако някой от горепосочените не е в състояние да си върши работата, може още днес narushiteli511131да си подаде оставката! Лично аз, няма да се разплача от мъка по никого!

 

Кмете, дами и господа съветници, не ми съсипвайте града с безхаберието си! Стрелбата с лък за забавление по любими образи не е решила нито един проблем.

Нужни са ясни и бързи действия, а не веселяшки вечеринки в луксозни хотели за моя сметка!

 

 

 

3 коментара

  1. Уважаеми г-н boko tikvata, за какви забранителни знаци говорите, след като за да се паркира на площада първо трябва от булеварда да преминеш през тротоара и чак тогава да паркираш там. Никакъв знак няма да спре такива ‘джигити’, а само телени заграждения като на турската граница ще спрат тези нарушители да паркират и да плашат децата по пешеходната зона в центъра на Ловеч.

  2. Настоявайте за слагането на забранителни знаци, така поне ще има основание за налагането на глоби.

  3. Подкрепям това мнение на 100%

Comments are closed.