Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова бе гост на Община Лясковец, област Велико Търново, на Петровден, 29 юни, когато градът отбелязва своя празник.

„Почитайки християнските първовърховни апостоли св. Петър и св. Павел, Вие се ползвате с тяхното покровителство. Няма съмнения, че Ви предстоят нови и  по-големи успехи! Бъдете здрави, бъдете дръзновени и все така сърцати!“, се казва в поздравителния адрес, който Корнелия Маринова връчи на д-р Ивелина Гецова, кмет на Община Лясковец.  Домакините получиха още специален плакет „С най-добри пожелания“ и букет.

Сред гостите на празника в Лясковец бяха още председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, великотърновският кмет и председател на НСОРБ Даниел Панов, народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, кметове и председатели на съвети от другите общини в региона. В програмата на площада се изявиха фолклорни изпълнители,  вечерта завърши с концерт на Маргарита Хранова.