kmarinova2412151Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова  отива на посещение от 5 до 8 май във френския град Лавал. Тя ще се включи в част от тържествата по случай Деня на Европа – 9 май. Това стана ясно на  пресконференция днес в общината.

„Ще се постарая да представя града на достатъчно добро ниво чрез моята реч, която ще произнеса за Деня на Европа. Имаме и волята и желанието съвместно с побратимените градове от страните членки на Европейския съюз, а и извън него, да работим за едно напредничаво и общо европейско мислене и задачи, които да изведат градовете ни напред“, заяви кметът на Ловеч.

Почетни гости на събитието ще бъдат кметовете на петте побратимени градове на френския Лавал. Това са  Бостън (САЩ), Метман (Германия), Гандия (Испания), Солун (Гърция), Сучава (Румъния) и Ловеч (България).

Приех поканата, защото у нас това са почивни дни и отсъствието ми няма да попречи на подготовката на празника 11 май, връщам се на 8 май, допълни Маринова.

 

2 коментара

  1. Ама наистина вече ми писна от скимтене около фаворитката,от непохватни ПиАрствания,грешки и “изтривалки”.
    Нали си го знаете:”Човешко е да се греши,ама когато изхабявате гумата преди молива,вие вече ПРЕКАЛЯВАТЕ!
    Имам предвид предишните Ви бързашки акции с грешни заглавия,за които вече Ви обърнах внимание към по-горните Ви списования.

  2. Е-е,братя,дойде ми в повече ПиАрското Ви скимтене!

Comments are closed.