Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова в последните часове на работния ден имаше среща с изпълнителния директор на „Месокомбинат – Ловеч“ АД Румен Андреев. Срещата стана на територията ловешката фирма, която е известна в цялата страна със своята продукция.

Румен Андреев обясни структурата на „Бони холдинг“, част от който е ловешката фирма със своите 670 работници. Холдингът в момента развива две дейности у нас – свиневъдство и месопроизводство. Идеята за това е на основателя Борислав Николов, който ни напусна без време през 2014 г.

Търговското дружество е многократен носител на отличието  „Инвеститор на годината“ на общината. Ръководството провежда последователна социална политика – през 2015 г. на два пъти е увеличило  заплащането с по 5 %.

Радвам се, че имаме подобни производители на територията на общината,  че имате ясни идеи и конкретни планове за бъдещето, коментира кметът Корнелия Маринова. Тя запозна изпълнителния директор на „Месокомбинат“- а с предстоящите инициативи. Сред тях са подписването на меморандума, което ще стане на Празника на Ловеч – 11 май, както и провеждането на икономически форум през юни т.г.

2 коментара

  1. Вместо да пляска глупости по теми, от които си няма понятие, Маринова като специалист в образованието можеше да се поинтересува защо синът на г-н Андреев не учи в ловешко училище.

  2. Браво, едва сега ли кметът се запозна със структурата на един от големите работодатели? Понеже друго не става ясно да се е случило на срещата? Изпълнителният директор е бил така добър и търпелив да разясни.

Comments are closed.