OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова венча младите Габриела Красимирова Колева и Пламен Йорданов Узунски, и двамата от Ловеч.Тържеството се проведе в зала на Младежкия дом с обновен ритуал.

„Пазете откровението между Вас, уважавайте се взаимно и си прощавайте неволните грешки! Запазете искреността от първата ваша среща през целия съвместен живот!

Обещавам ви , че ще работя така, че нашият град да става все по-хубав и привлекателен за живеене, да предлага добри възможности за работа, за да живеят тук и вашите деца.“ С тези думи се обърна кметът на Ловеч към младото семейство.

Това е първият граждански брак, който се сключва с обновен ритуал. Церемонията е тече леко, стилно, силно емоционална е и добре композирана. Продължителността е близо 20 мин. Включени са изпълнения на пианист, инсталирано е ново озвучаване с микрофони за ухо, както и голяма видео стена, две камери и мултимедия. В началото на стената върви слайд със снимки от детството на младоженците до наши дни, а после се прожектира сама церемония.

На 14 февруари, ден на влюбените, в Ловеч имаше две венчавки в ритуалния дом и една регистрация на граждански брак в общината.

4 коментара

  1. Тролчето, не се и съмнявам, че не можеш да си по-добро от мен. 🙂
    Иначе това, което ти хареса, е плагиатстван цитат, затова е и сложен в кавички.

    Хората в Ловеч са се женили, и то доста повече, и преди геноцида на Казанджиев. Дано останат и млади да се женят и след Маринова.
    Двамата са си лика-прилика в жалките пи ар акцийки на гърба на другите. Само имената на главните действащи лица се сменят, дописките са си едни и същи лигави патетични идиотщини. Маринова дори не се усеща как се подлага с необмислените си приказки за ЧУЖДИТЕ деца.

  2. “Обещавам ви , че ще работя така, че нашият град да става все по-хубав и привлекателен за живеене, да предлага добри възможности за работа, за да живеят тук И вашите деца”

    Светнете ме, колко от децата на г-жа Маринова живеят в Ловеч? Употребата на това “И” ме кара да попитам.

    “Обичам леещите се като дизентерия патетични думи и изречения.”

Comments are closed.