lovechobshtina103121Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна днес с нов стажант в институцията, съобщават от администрацията. Това е Петя Николаева Добрева (23 г.) от Ловеч, която от 25 януари т.г. постъпи в дирекция „Проекти, програми и инвестиции“.

Кметът Корнелия Маринова изрази задоволство, че в Общината идва нов млад служител. Трябва да поощряваме и развиваме тази тенденция, като привличаме младежите и по други проекти и възможности, каза кметът.

Петя Добрева е завършила степен бакалавър със специалност „Стопанско управление“ и продължава задочно да учи за магистър в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ в Свищов. Тя постъпи в Община Ловеч след интервю и одобрение от специална комисия, стажът е по програмата „Старт в кариерата“. Продължителността на стажа е девет месеца.

Очаквам от стажа да научи нови неща, гледам да се развивам, искам да науча как се пише проект, сподели Петя Добрева. В момента тя се запознава със Закона за регионалното развитие и очаква нови задачи.

3 коментара

  1. Кметицата да се срещне с лекар! Има нездравословни килограми, притеснена съм… ще е голяма загуба за партията да загуби такава тлъста гушка

    1. Не е хубаво да се подигравате така с някои физически особености на хората. Обикновено под изобилието от плът се крие нежна и лесно ранима душа.

Comments are closed.