Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова кани на работна среща кварталните съвети на територията на Ловеч. Срещата ще се проведе на 07.09.2017 г. (четвъртък) в заседателната зала на Община Ловеч от 18 часа.

За следващия ден е отправена нова покана за работна среща и към всички кметове на кметства и кметски наместници на територията на Община Ловеч.

Срещата на 08.09.2017 г. (петък) е от 10.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч.

5 коментара

  1. Затваряте болница няма икономика само старци и кучета областен град-запрелича на едно голямо село голям срам такъв хубав град унищожихтего защо него заличите само напред назад налице нищо

  2. Сигурно ще е за рехабилитацията на селата. Мечти , извинете

  3. Навярно ще проведе тази среща ,за да предложи план за развитие на Ловеч . Само с песни и танци не става ,трябва да има и хляб.
    Моля г-жо. Кмет като оставаме без Болница ще бъдем ли град или ще бъдем град без граждани и някой друг пенсионер още не поканен за друго измерение

  4. Хубаво ни вика, но няма ли да каже защо?!
    Не е ли по-добре да дойдем подготвени по темите който ще се обсъждат? За да има ефект от тия срещи, трябва да се явяваме с добре обмислени преложения за решения на проблемите, а не само да си ги казваме… С казване само не става!
    Освен ако не сме нужни само за слушатели…

Comments are closed.