dcanova1311151Досегашният началник-отдел „Административно осигуряване на общинския съвет“ в администрацията Даниела Цанова е назначена за секретар на община Ловеч със заповед на кмета Корнелия Маринова от вчера. Цанова поема овакантения от дългогодишния секретар Соня Христова пост.

Даниела Цанова е родена в София, детските и ученическите й години преминават в с. Стежерово, завършва гимназия в Плевен, след това Стопанската академия в Свищов и от 1994 г. живее в Ловеч.

В общината започва работа през 1997 г. като главен специалист в администрацията, преминава през главен експерт, началник-сектор и началник-отдел. Един от добрите познавачи на местното самоуправление в администрацията.

Цанова е омъжена, майка на две деца.

От днес тя отговаря за дейността на общинската администрация, условията на работа на служителите и информационно-техническото обезпечаване на дейността им, деловодното обслужване, документооборота и общинския архив, дейността на звената по гражданска регистрация и административно обслужване, разгласяването и обнародването на актовете на общинския съвет и на кмета на общината, работата с молбите, жалбите, сигналите и предложенията на гражданите и юридическите лица, поддържането в актуално състояние на избирателните списъци в общината, организационно-техническата подготовка и произвеждането на изборите и местните референдуми.

7 коментара

  1. Честито , Даниела ! Много се радва за теб . И много съм удовлетворен от избора на Корнелия Маринова . Ти го заслужаваш това признание – за способностите и опита ,който имаш . Желая ти успех 1

Comments are closed.