Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова днес се срещна с ръководството на „Спарки Елтос“ АД  в лицето на Петър Бабурков, собственик и главен изпълнителен директор, и Анатолий Иванов, директор на производството. Работната среща бе посветена на актуалното състояние на фирмата, която е сред структуроопределящите за Ловеч. Тримата посетиха и производствените цехове, разговаряха с работниците и разгледаха работния процес.

Кметът Корнелия Маринова се заинтересува колко новите работни места са открити в последно време. Ръководството съобщи, че фирмата е в процес на преструктуриране и след нова година ще има още по-обнадеждаващи новини. В момента тук се трудят над 800 работници и имат достатъчно поръчки.

„Спарки Елтос“ АД произвежда 110 базови модела, предимно професионални електроинструменти под марката SPARKY. Производственият процес е напълно затворен, което позволява пълен контрол на всеки един етап. Поддържа се един изключително конкурентноспособен баланс между  качество и цена, като по този начин държи водещи позиции в бранша.

9 коментара

  1. Е та като ходи ще съдейства ли да се намерят работници? Щото работа има за двойно повече хора, ама балъци за тези заплати в града няма да намери!

  2. Сега ходи при тях .а забрави .как им забрани да стачкуват пред кметствота

  3. Ще падна от смях,тези още ли не са умрели от глад.

  4. И кво като се е срещнала тая кукувица,да не е потръгнала пак фирмата…и какви нови работни места като хората продължават да напускат Ловеч!Тая да отиде да се прегледа!

Comments are closed.